News Mehedinti

Explozie intr-un bloc din SEVERIN! Circa 30 de persoane au fost EVACUATE!

Explozie intr-un bloc din SEVERIN! Circa 30 de persoane au fost EVACUATE!

Data: 3-9-2019

Cinci echipaje din cadrul Detasamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit azi noapte cu trei autospeciale cu apa si spuma, o autoplatforma si o ambulanta SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o garsoniera, situata la etajul I al unui bloc de locuit, pe strada Corneliu Savoiu din municipiu.

Intrucat incendiu se manifesta cu degajare mare de fum, pentru a se evita intoxicarea locatarilor cu monoxid de carbon, 20 de persoane au fost evacuate de catre pompieri, alte 10 autoevacuându-se.

In urma recunoasterii, nu au fost gasite persoane in locuinta.

 Foto arhiva.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus