News Mehedinti

Elevii și preșcolarii se întorc la cursuri

Data: 6-11-2017

Elevii din învățământul primar și preșcolarii se vor întoarce astăzi la școală, după o săptămână de vacanţă.

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, vacanțele elevilor din toate ciclurile de învățământ sunt programate astfel: vacanța de iarnă (23 decembrie 2017 – 14 ianuarie 2018), vacanță intersemestrială (3 – 11 februarie 2018), vacanța de primăvară (31 martie – 10 aprilie 2018) și vacanța de vară (16 iunie – 9 septembrie 2018).

Pentru liceenii din ultimul an, anul școlar se încheie mai devreme, în data de 25 mai 2018, iar pentru clasa a VIII-a pe 8 iunie 2018. Gds.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus