News Mehedinti

 Două tronsoane ale drumului judeţean 606B vor fi MODERNIZATE / VEZI în ce sate se vor efectua lucrări

Două tronsoane ale drumului judeţean 606B vor fi MODERNIZATE / VEZI care sunt satele în care se vor efectua lucrări

Data: 4-4-2018

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, domnul Aladin Georgescu, a semnat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a două tronsoane ale Drumului Județean 606 B, lucrarea având termen de execuție de 11 luni și fiind finanțată din bugetul propriu al Consiliului Județean Mehedinți.

Lucrările de modernizare a Drumului Județean 606B, în zona de sud a județului Mehedinți, se efectuează pe o distanță de 5,430 kilometri, fiind cuprinse două tronsoane. Astfel, se fac lucrări între kilometrul 46+985 (Corzu) șI kilometrul 50+165 (intersecția cu DJ 561A), dar și pe tronsonul cuprins între kilometrul 84+000 (Izvoru Aneștilor) și kilometrul 86+250 (DC22 Ștefan Odobleja).

Investiția presupune turnarea de covor asfaltic, căi de acces la proprietățile locuitorilor și dispozitive de scurgerea apelor. Constructorul a început deja lucrarea, iar termenul de execuție este de 11 luni.

Principalii beneficiari ai lucrării sunt locuitorii satelor Corzu, Nicolae Bălcescu, Izvoru Aneștilor, Petriș, Livezile. Lucrările sunt monitorizate de reprezentanții Direcției Tehnice, Investiții, Dezvoltare Teritorială a Consiliului Județean Mehedinți.


Galerie foto

 Două tronsoane ale drumului judeţean 606B vor fi MODERNIZATE / VEZI în ce sate se vor efectua lucrări
 Două tronsoane ale drumului judeţean 606B vor fi MODERNIZATE / VEZI în ce sate se vor efectua lucrări


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus