News Mehedinti

DOUĂ persoane RĂNITE în urma unui ACCIDENT petrecut la SALCIA

Data: 23-11-2017

Un autoturism condus de un cetăţean german a făcut explozie la cauciuc, în timp ce se afla pe DN56A, pe raza localităţii Salcia, judeţul Mehedinţi.

În momentul în care a pierdut controlul asupra autoturismului, şoferul a lovit remorca unui TIR condus de un şofer bulgar şi care venea din sens opus.

În urma impactului cei doi şoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii serviciului rutier Mehedinţi au demarat o anchetă  pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus