News Mehedinti

Dosar penal pentru un SEVERINEAN pentru săvârşirea INFRACȚIUNII de NERESPECTAREA REGIMULULUI ARMELOR ȘI MUNIȚIILOR

Data: 20-11-2017

La data de 18 noiembrie a.c., lucrătorii Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin au depistat un bărbat care nu a depus arma neletală, cu aer comprimat, și mai multe cartușe cu gaze, la armurier, în termenul de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.

La data de 18 noiembrie a.c., cu ocazia efectuării unor activități specifice privind deținătorii legali de arme și muniții, a fost identificat un bărbat de 60 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, județul Mehedinți, care nu a depus arma neletală, cu aer comprimat, și un număr de 19 cartușe cu gaze, la armurier, în termenul de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.

A fost întocmit dosar penal pentru săvîrșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, arma și muniția aferență fiind ridicate pentru cercetări.

 

Galerie foto



Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus