News Mehedinti

MEHEDINTI: Deținătorii de câini periculoși și agresivi verificați de polițiști

Deținătorii de câini periculoși și agresivi din ORŞOVA au fost verificați de polițiști

Data: 12-2-2018

La datade 10.02.2018, între orele 07.00-10.00, subunitățile și sectiile de poliție, sub coordonarea polițiștilor Serviciului Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au inițiat și desfășurat pe raza județului o acţiune pentru verificarea respectării prevederilor legale a regimului de deţinere al câinilor periculoşi şi agresivi.

În cadrul acțiunii au fost verificați 54 de deținători de câini periculoși și au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.900 de lei.

Exemple:


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus