News Mehedinti

DETALII CUTREMURĂTOARE: CRIMINALUL din ORŞOVA care şi-a omorât cu SÂNGE RECE iubita a PREMEDITAT de mult totul: ,,VOM MURI TOŢI ŞI VOI FACE PASUL ĂSTA!

DETALII CUTREMURÄ‚TOARE: CRIMINALUL din ORÅžOVA care ÅŸi-a omorât cu SÂNGE RECE iubita a PREMEDITAT de mult totul: ,,VOM MURI TOÅ¢I ÅžI VOI FACE PASUL Ä‚STA!

Data: 11-8-2017

Crima care a avut loc în această după masă în OrÅŸova a ÅŸocat întreaga comunitate. Atât cei care au cunoscut-o pe victimă, cât ÅŸi cetăţenii care nu o ÅŸtiau, spun că aÅŸa ceva nu le-a mai fost dat să vadă vreodată. Criminalul, Florin Marcu, a legat-o pe iubita sa de mâini înainte sa o omoare, după care a lovit-o de mai multe ori cu cuÅ£itul în zona gâtului, ca mai apoi să îi infiga cutitul în spate, unde de altfel l-au ÅŸi găsit oamenii legii. Imagini de-a dreptul cutremurătoare care te lasă fără glas ÅŸi care din păcate nu prea pot fi făcute publice.

CRIMÄ‚ ÅžOCANTÄ‚ ÎN ORÅžOVA: O tânără de circa 38 de ani a fost omorâtă cu mai multe lovituri de cuÅ£it de către CONCUBINUL EI / CRIMINALUL A FUGIT!

Se pare că probeleme dintre cei doi iubiÅ£i au apărut cu mult timp în urmă. Criminalul lucra în Germania, iar de la începutul lunii s-a întors în Å£ară, special la iubita lui GhiÅ£a, pentru a-ÅŸi cere iertare de anumite greÅŸeli comise în trecut.

Din ultimele postări ale criminalului pe pagina personală de Facebook, reiese foarte clar că iubita acestuia, GhiÅ£a, nu ar mai fi vrut să continue relaÅ£ia cu el. Florin însă a tot insistat, până când a anunÅ£at public: ,,...nu te mai las vom muri toti ÅŸi voi face pasul asta pentru că am luptat mult pentru tine...Nu am nimic de pierdut, voi intra în casă ÅŸi pe cine voi prinde, pe toÅ£i vă omor ÅŸi mă omor ÅŸi eu. Te iubesc ÅŸi voi muri cu focul tău, GhiÅ£a. Te iubesc GhiÅ£a!,, este declaraÅ£ia ÅŸocantă care a postat-o public Florin Marcu în urmă cu două zile, pe pagina sa de Facebook. Postare care însă nu a fost luată în seamă de nimeni!  

Potrivit apropiaÅ£ilor celor doi, bărbatul făcuse o obsesie pentru iubita lui ÅŸi îÅŸi dorea cu orice preÅ£ să o recucerească. Gelozia, disperarea ÅŸi depresia prin care trecea în ultima perioadă Florin, au ajuns la punctul culminant, iar inevitabilul s-a produs.

Bărbatul ÅŸi-a omorât iubita cu sânge rece, într-un mod cu totul ÅŸocant. Crima pare mai degrabă o scenă din filmele de gorază, nici de cum o realitate. Cu atât mai mult că a avut loc în OrÅŸova...

Din nefericire, doi copii au rămas orfani de mamă.

Nici la această oră criminalul nu a fost găsit. Potrivit anchetatorilor acesta a fost dat în urmărire generală ÅŸi în consens la frontieră. Tot apropiaÅ£ii celor doi spun că cel mai probabil ÅŸi criminalul ÅŸi-a pus capăt zilelor.