News Mehedinti

DETALII CUTREMURĂTOARE: CRIMINALUL din ORŞOVA care şi-a omorât cu SÂNGE RECE iubita a PREMEDITAT de mult totul: ,,VOM MURI TOŢI ŞI VOI FACE PASUL ĂSTA!

DETALII CUTREMURĂTOARE: CRIMINALUL din ORŞOVA care şi-a omorât cu SÂNGE RECE iubita a PREMEDITAT de mult totul: ,,VOM MURI TOŢI ŞI VOI FACE PASUL ĂSTA!

Data: 11-8-2017

Crima care a avut loc în această după masă în Orşova a şocat întreaga comunitate. Atât cei care au cunoscut-o pe victimă, cât şi cetăţenii care nu o ştiau, spun că aşa ceva nu le-a mai fost dat să vadă vreodată. Criminalul, Florin Marcu, a legat-o pe iubita sa de mâini înainte sa o omoare, după care a lovit-o de mai multe ori cu cuţitul în zona gâtului, ca mai apoi să îi infiga cutitul în spate, unde de altfel l-au şi găsit oamenii legii. Imagini de-a dreptul cutremurătoare care te lasă fără glas şi care din păcate nu prea pot fi făcute publice.

CRIMĂ ŞOCANTĂ ÎN ORŞOVA: O tânără de circa 38 de ani a fost omorâtă cu mai multe lovituri de cuţit de către CONCUBINUL EI / CRIMINALUL A FUGIT!

Se pare că probeleme dintre cei doi iubiţi au apărut cu mult timp în urmă. Criminalul lucra în Germania, iar de la începutul lunii s-a întors în ţară, special la iubita lui Ghiţa, pentru a-şi cere iertare de anumite greşeli comise în trecut.

Din ultimele postări ale criminalului pe pagina personală de Facebook, reiese foarte clar că iubita acestuia, Ghiţa, nu ar mai fi vrut să continue relaţia cu el. Florin însă a tot insistat, până când a anunţat public: ,,...nu te mai las vom muri toti şi voi face pasul asta pentru că am luptat mult pentru tine...Nu am nimic de pierdut, voi intra în casă şi pe cine voi prinde, pe toţi vă omor şi mă omor şi eu. Te iubesc şi voi muri cu focul tău, Ghiţa. Te iubesc Ghiţa!,, este declaraţia şocantă care a postat-o public Florin Marcu în urmă cu două zile, pe pagina sa de Facebook. Postare care însă nu a fost luată în seamă de nimeni!  

Potrivit apropiaţilor celor doi, bărbatul făcuse o obsesie pentru iubita lui şi îşi dorea cu orice preţ să o recucerească. Gelozia, disperarea şi depresia prin care trecea în ultima perioadă Florin, au ajuns la punctul culminant, iar inevitabilul s-a produs.

Bărbatul şi-a omorât iubita cu sânge rece, într-un mod cu totul şocant. Crima pare mai degrabă o scenă din filmele de gorază, nici de cum o realitate. Cu atât mai mult că a avut loc în Orşova...

Din nefericire, doi copii au rămas orfani de mamă.

Nici la această oră criminalul nu a fost găsit. Potrivit anchetatorilor acesta a fost dat în urmărire generală şi în consens la frontieră. Tot apropiaţii celor doi spun că cel mai probabil şi criminalul şi-a pus capăt zilelor. 


Galerie foto

DETALII CUTREMURĂTOARE: CRIMINALUL din ORŞOVA care şi-a omorât cu SÂNGE RECE iubita a PREMEDITAT de mult totul: ,,VOM MURI TOŢI ŞI VOI FACE PASUL ĂSTA!


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus