News Mehedinti

DEMISII şi EXCLUDERI în rândul consilierilor ALDE ORŞOVA

DEMISII şi EXCLUDERI în rândul consilierilor ALDE ORŞOVA

Data: 2-12-2017

Noi mişcări politice în Consiliul Local Orşova, de această dată în rândul consilierilor ALDE. Cei doi reprezentanţi ai partidului în CL Orşova vor dispărea de pe listele membrilor ALDE şi asta după ce doamna Ionela Ciuverca a demisionat din partid, în vreme ce domnul Nicolae Jinga urmează să fie exclus, deoarece ar fi făcut poliţie politică.

Deciziile au fost transmise de la Orşova la judeţ, unde urmează să se ia act de ele. Totul stă în mâna senatorului ALDE Mehedinţi, Ionuţ Sibinescu, care se pare că va avea ultimul cuvânt în cazul celor doi consilieri orşoveni. Potrivit unor surse apropiate redacţiei, au existat deja discuţii în biroul judeţean ALDE Mehedinţi, la care a participat şi senatorul Ionuţ Sibinescu.

Situaţia urmează să se definitiveze în perioada imediat următoare când se va lua act de cele două decizii şi la nivel de judeţ. În locul celor doi consilieri, vor veni cel mai probabil următorii doi candidaţi eligibili de pe listele ALDE Orşova.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus