News Mehedinti

Degringoladă   în D.G.A.S.P.C. Mehedinţi în urma abuzurilor săvârşite!

Degringoladă în D.G.A.S.P.C. MehedinÅ£i în urma abuzurilor săvârÅŸite!

Data: 16-10-2019

Conducerea D.G.A.S.P.C MehedinÅ£i o dă din colÅ£ în colÅ£ ÅŸi asta deoarece începe să realizeze eroarea comisă prin emiterea unei dispoziÅ£ii de eliberare ilegală din funcÅ£ie a unui funcÅ£ionar public aflat în concediu medical.

Apele sunt din ce în ce mai agitate în interiorul instituÅ£iei conduse de Valentin Constantin Popescu, directorul executiv care se pare că dă greÅŸ la fiecare pas făcut în acest demers. Potrivit unor zvonuri, situaÅ£ia nu este deloc în favoarea acestui director, în momentul de faţă. Dimpotrivă, armele se întorc încet dar sigur împotriva lui ÅŸi a ilegalităţii comise cu bună ÅŸtiinţă. Mai mult decât atât, în urma plângerilor penale depuse de către funcÅ£ionarul public în cauză, se pare că, conducerea D.G.A.S.P.C. îÅŸi deschide ochii mai bine...

News MehedinÅ£i va urmări îndeaproape acest caz ÅŸi va face publice toate eventualele ilegalităţi care se vor produce de acum înainte cu privire la acest caz. foto arhiva

Vom reveni!

CITIŢI pe aceeşi temă

IATÄ‚ ce ABUZURI săvârÅŸesc cei din conducerea D.G.A.S.P.C. MehedinÅ£i / Un funcÅ£ionar public a fost ELIBERAT din funcÅ£ie, fiind în CONCEDIU MEDICAL!


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus