News Mehedinti

Colegii lui Cosmin din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, MULŢUMESC tuturor celor care s-au unit pentru a-i salva viaţa tânărului jandarm

Colegii lui Cosmin din cadrul Inspectoratului JudeÅ£ean de Jandarmi MehedinÅ£i, MULÅ¢UMESC tuturor celor care s-au unit pentru a-i salva viaÅ£a tânărului jandarm

Data: 14-6-2017

Oameni de rând, prieteni È™i  colegi,  toÈ›i s-au unit pentru a-i salva viaÈ›a lui Cosmin. Datorită generozității si empatiei de care au dat dovadă cetățenii, sprijinului mass-media È™i mobilizării colegilor din È›ară, Cosmin are  acum o nouă È™ansă la viață. Suma de bani necesară intervenÈ›iei a fost strânsă, iar colegul nostru urmează să fie operat la o clinică privată.

Le mulÈ›umim instituÈ›iilor care s-au implicat în acest caz, colegilor din structurile M.A.I., voluntarilor Crucii RoÈ™ii, centrelor comerciale din judeÈ›ul MehedinÈ›i È™i tuturor celor care ne-au sprijinit în demersul umanitar.

Românii au dovedit că pot să fie solidari pentru o cauză nobilă,  iar acum suntem aproape de Cosmin È™i îl aÈ™teptăm să se întoarcă sănătos acasă.

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEÅ¢EAN MEHEDINÅ¢I

Compartimentul Informare Relaţii Publice şi cu Publicul