News Mehedinti

Colegii lui Cosmin din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, MULŢUMESC tuturor celor care s-au unit pentru a-i salva viaţa tânărului jandarm

Colegii lui Cosmin din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, MULŢUMESC tuturor celor care s-au unit pentru a-i salva viaţa tânărului jandarm

Data: 14-6-2017

Oameni de rând, prieteni și  colegi,  toți s-au unit pentru a-i salva viața lui Cosmin. Datorită generozității si empatiei de care au dat dovadă cetățenii, sprijinului mass-media și mobilizării colegilor din țară, Cosmin are  acum o nouă șansă la viață. Suma de bani necesară intervenției a fost strânsă, iar colegul nostru urmează să fie operat la o clinică privată.

Le mulțumim instituțiilor care s-au implicat în acest caz, colegilor din structurile M.A.I., voluntarilor Crucii Roșii, centrelor comerciale din județul Mehedinți și tuturor celor care ne-au sprijinit în demersul umanitar.

Românii au dovedit că pot să fie solidari pentru o cauză nobilă,  iar acum suntem aproape de Cosmin și îl așteptăm să se întoarcă sănătos acasă.

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN MEHEDINŢI

Compartimentul Informare Relaţii Publice şi cu Publicul   

 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus