News Mehedinti

Cel mai nou videoclip al lui Nane se difuzează pe postul Music Channel

Cel mai nou videoclip al lui Nane se difuzează pe postul Music Channel

Data: 20-2-2013

Orșoveanul Nane a lansat cel mai nou videoclip al său pentru piesa “Noi 2”, lansată în urmă cu aproape două luni. Single-ul Noi 2 a fost realizat în colaborare cu George Hora.

Versurile piesei au fost scrise de Nane împreună cu George, iar instrumentalul a fost produs de CPR Productions, în Statele Unite. De videoclipul piesei s-a ocupat Ionut Trandafir (TrandaFilm).

“Au fost aproape 20 de ore de filmari în care ne-am distrat, am trăit emoții, ne-am distrat și am trăit emoții din nou. Întâmplarea face ca toți cei implicați în proiectul acesta să fie “fani” ai piesei și de asta chimia de pe platou a fost incredibilă. Am format o echipă extraordinară”, a spus Nane.

Videoclipul se difuzează și la Tv, pe postul Music Channel, iar de când a fost postat pe youtube, a adunat peste 430.000 de vizualizări, în timp ce melodia a strâns aproape două milioane opt sute de accesări.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus