News Mehedinti

CAZ ÎN STREHAIA: PRINS LA VOLAN, BĂUT ȘI FĂRĂ A POSEDA PERMIS DE CONDUCERE

Data: 31-10-2017

Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Strehaia  au depistat un bărbat de 27 de ani, din aceeași localitate,  în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,44 mg/ l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care, conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus