News Mehedinti

BUTOIEŞTI: I-A DAT SĂ CONDUCĂ UN AUTOTURISM, DEȘI ȘTIA CĂ NU DEŢINE PERMIS DE CONDUCERE

BUTOIEŞTI: I-A DAT SĂ CONDUCĂ UN AUTOTURISM, DEȘI ȘTIA CĂ NU DEŢINE PERMIS DE CONDUCERE

Data: 9-1-2018

La data de 08.01.2018, ora 2000, polițiștii din Strehaia, au depistat o persoană de sex feminin, în vârstă de 19 ani, din comuna Butoieşti, în timp ce conducea pe DC 78  pe raza satului Buiceşti - comuna Butoiești, jud. Mehedinți, o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere.

Din verificări a rezultat faptul că autovehicului i-a fost încredințat spre conducere de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din aceeași localitate, aflat în autovehicul la momentul depistării și care știa că persoana în cauză nu posedă permis de conducere.

În cauză au fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, respectiv, încredințarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştia că nu posedă permis de conducere.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus