News Mehedinti

Barbatul inecat in Dunare a fost gasit la aproape trei saptamani de la accident. Nu poate fi identificat de familie

Data: 26-10-2017

Trupul neinsufletit al barbatului de 45 de ani care alaturi de familia sa s-a inecat in Dunare, dupa ce masina in care se aflau a plonjat in fluviu, a fost gasit la 44 de kilometri de locul accidentului.

Este ultima victima din groaznicul accident care era de negasit, pana acum. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Caras- Severin, Cecilia Danet a declarat pentru opiniatimisoarei.ro ca trupul barbatului a fost gasit pe malul sarbesc al fluviului.

”Trupul barbatului a fost gasit pe malul sarbesc al Dunarii, la 44 de kilometri de locul accidentului. Autoritatile sarbe au gasit cadavrul ieri (miercuri – n.r.), in jurul orei 8.30, ora Serbiei, insa au anuntat autoritatile romane abia astazi (joi- n.r.), in jurul orei 16.00. Cadavrul este in stare avansata de putrefactie si nu mai poate fi identificat de familie, dupa o fotografie, insa asupra lui au fost gasite documente de identitate”, a declarat Cecilia Danet.

Un grav accident a avut loc in 7 octombrie a.c. pe Clisura Dunarii, in dreptul localitatii Coronini. soferul unui autoturism, care avea permis de doar sapte luni a pierdut controlul volanului si a plonjat cu masina in Dunare. Soferul a reusit sa se salveze, insa pasagerii sai, o familie formata din mama, tatal, fiul lor de 22 de ani si fiica de doar trei ani au fost luati de curentii puternici si si-au pierdut viata. Cei doi parinti au fost gasiti pe malul sarbesc al Dunarii, iar fiul si fiica pe malul romanesc, toti la diferite distante unul de celalalt si la intervale diferite de timp.

Procurorii cerceteaza cazul si au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa pe numele soferului. sursa: opiniatimisoarei.ro

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus