News Mehedinti

 Bărbat acuzat de zoofilie într-o comună din Mehedinți

Bărbat acuzat de zoofilie într-o comună din Mehedinți

Data: 18-2-2013

Un bărbat din comuna Brezniţa, județul Mehedinţi este acuzat de propria soră că ar “abuza” de păsările din ogradă. Maria Drăguţ susține că de mai multă vreme își găsește  curcile moarte în curte, iar acum e aproape convinsă că vinovat de ispravă este chiar fratele ei, Stelu Drăguț.

Vrea să depună plângere la poliție

„Îmi doresc ca polițiștii să ia măsuri. Să ducem curcile la laborator și dacă e nevoie îmi dau fratele în judecată. Să-mi plătească 500 lei curca, sunt trei curci omorâte. Se vede că doar au maţele scoase din ele. Douăzeci de găini mi-a omorât în felul ăsta. Eu m-am gândit că le bate, dar nu m-am gândit că poate să le facă aşa ceva. Eu cred că a profitat de ele. Când au fost mici de ce nu au murit?”, se întreabă Maria Drăguţ, de 57 de ani. De cealaltă parte, fratele, în vârstă de 41 de ani, respinge categoric acuzaţiile surorii sale şi spune că păsările acesteia sunt ţinute sub lacăt într-un coteţ.

Foto adevarul


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus