News Mehedinti

ACCIDENT pe raza localităţii Şişeşti - Un bărbat de 53 de ani a fost rănit

ACCIDENT pe raza localităţii Şişeşti - Un bărbat de 53 de ani a fost rănit

Data: 11-5-2016

Dispeceratul ISU „Drobeta” a fost anunÅ£at, în cursul zilei de marÅ£i, 10 mai a.c., la ora 13.20, prin 112, despre producerea unui accident rutier, cu victime încarcerate, pe raza localităţii ÅžiÅŸeÅŸti.  

Pentru salvarea victimelor ÅŸi acordarea primului-ajutor calificat, la faÅ£a locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD ÅŸi o autospecială cu apă ÅŸi spumă din cadrul DetaÅŸamentului Dr.Tr.Severin. La sosirea forÈ›elor de intervenÈ›ie s-a costatat că, în urma accidentului, a rezultat o singură victimă (conducătorul autoturismului, bărbat, în vârstă de 53 de ani) cu multiple traumatisme, care fusese scoasă din autoturism de către cetățeni.

Până la sosirea echipajului SAJ cu medic, pompierii au acordat victimei primul-ajutor calificat, după care, aceasta a fost transportată la UPU Dr.Tr.Severin.

De asemenea, s-a acÈ›ionat pentru deconectarea bornelor acumulatorului autoturismului implicat în accident, pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.