News Mehedinti

ACCIDENT pe DN 6, pe viaductul Alion / Şoferul unui autoturism a adormit la volan

ACCIDENT pe DN 6, pe viaductul Alion / Şoferul unui autoturism a adormit la volan

Data: 11-1-2018

Două persoane au fost rănite în această dimineaţă, într-un accident rutier petrecut pe DN6, pe viaductul Alion, judeţul Mehedinţi. Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, se pare că şoferul unui autovehicul ar fi adormit la volan şi ar fi acroșat un cap de pod și parapetul de pe marginea drumului.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD pentru preluarea victimelor. Poliţiştii Serviciului Rutier continuă cercetările.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus