News Mehedinti

ACCIDENT la Tamna: o soferita a intrat cu masina intr-un cap de pod

ACCIDENT la Tamna: o soferita a intrat cu masina intr-un cap de pod

Data: 12-6-2019

Un alt accident rutier a avut loc, astazi, pe DN 6, în localitatea Fața Cremenii, comuna Tâmna, judetul Mehedinți.

O femeie in varsta de 37 ani in timp ce conducea un autoturism din direcția Craiova-Drobeta Turnu Severin, pe raza localității, din motive necunoscute a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod.

In masina se aflau si doi copilasi. La fata locului medicii de pe Ambulanță au acordat îngrijiri medicale celor doi minori de 12 și 16 ani, pasageri în autovehicul. Se continua cercetările de către polițiștii Serviciului Rutier.


Galerie foto

ACCIDENT la Tamna: o soferita a intrat cu masina intr-un cap de pod


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus