News Mehedinti

ACCIDENT CU VICTIME DATORAT NEACORDARII DE PRIORITATE, pe Centura din SEVERIN

Data: 16-10-2017

La data de 14.10.2017, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin  a fost sesizată cu privire la producerea un accident rutier soldat cu victime omeneşti, pe Centura Drobeta Turnu Severin.

Cu ocazia deplasării la faţa locului, poliţiştii au constat că, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Centura Drobeta Turnu Severin, la intersecția cu Calea Tîrgu Jiului, nu a  acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula regulamentar, condus de un bărbat, de 31 ani, din comuna Malovăț, judeţul Mehedinţi,

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a trei persoane de sex feminin, cu vârste cuprinse între 5 şi 52 de ani, toate din comuna Malovăț,  județul Mehedinți, pasagere în autoturismul condus regulamentar. Acestea au fost transportate cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus