News Mehedinti

Accident cu o victimă la HALÂNGA

Accident cu o victimă la HALÂNGA

Data: 21-3-2018

Un accident rutier a avut loc, astăzi, pe raza localităţii Halânga, în urma căruia o persoană a fost rănită şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului şi şi a ajuns cu autoturismul în afara părţii carosabile, sub un viaduct.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele care au condus la producerea evenimentului rutier.


Galerie foto

Accident cu o victimă la HALÂNGA


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus