News Mehedinti

ACCIDENT CU DOUĂ VICTIME PE DN 67A – CERNAIA

Data: 17-11-2017

Un accident rutier a avut loc în această după masă pe DN 67A, Cernaia, drumul spre Broșteni Mehedinți. Potrivit primelor informații evenimentul rutier s-a produs pe fondul neacordării priorității de trecere. Două autoturisme au fost implicate iar în urma impactului, două persoane au fost rănite.

Victimele au fost transportate la spital, însă din fericire starea lor nu este gravă. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus