News Mehedinti

ACCIDENT cu DOI MORŢI în această dimineaţă, pe raza localităţii ŞIMIAN

Data: 11-11-2017

Alte două persoane şi-au pierdut viaţa în această dimineaţă, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 6, în localitatea Şimian.

Se pare că ar fi vorba de o autoaccidentare. Şoferul, un tânăr în vârstă de 33 de ani din Drobeta Turnu Severin, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului. Tânărul se afla în maşină cu o fată, şi ea tot din Severin. Trupurile celor doi au rămas încarcerate în autoturism.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, medici şi poliţişti. Din nefericire ambii pasageri au decedat. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus