News Mehedinti

A început asfaltarea comunei Eşelniţa

Data: 1-11-2017

Astăzi este prima zi de lucrări pe raza comunei Eşelniţa privind asfaltarea străzilor cu probleme.

Ordinul de începere a fost semnat luna trecută iar astăzi este prima zi de lucru la propriu. Comuna Eşelniţa a intrat în reparaţii capitale. Proiectul ,,Modernizare străzi în comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi,, a intrat în linie dreaptă iar după ani buni, comuna Eşelniţa va avea din nou străzi asfaltate şi practicabile, toate cu ajutorul şi implicarea directă a viceprimarului Marius Vâşcă.

,,Lucrările de modernizare a străzilor vor fi executate respectând prevederile proiectului tehnic şi programului de control al calităţii lucrărilor. S-au adus tuburi de beton si s-au descarcat in toate locurile unde e nevoie de ele. Multumesc tuturor angajatilor primariei care m-au sprijinit si au contribuit la realizarea acestui proiect! ,, a specificat viceprimarul comunei Eşelniţa, Marius Vâşcă.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus