News Mehedinti

3 ACCIDENTE ÃŽN MAI PUÈšIN DE O ORÄ‚, PE BULEVARDUL TUDOR VLADIMIRESCU

3 ACCIDENTE ÎN MAI PUÈšIN DE O ORÄ‚, PE BULEVARDUL TUDOR VLADIMIRESCU DIN SEVERIN

Data: 14-2-2018

La data de 13.02.2018, ora 17:44, PoliÈ›ia municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un participant la trafic, despre faptul că la intersecÈ›ia străzilor Kiseleff  cu  bulevardul Tudor Vladimirescu s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.

La fata locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier al PoliÅ£iei municipiului Drobeta Turnu Severin, care în urma cercetărilor efectuate a constatat că un bărbat în vârstă de 42 de ani din Drobeta Turnu Severin, judeÈ›ul MehedinÈ›i, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, ajuns la intersecÈ›ia cu strada Kiseleff a efectuat virajul la stânga moment în care a acroÈ™at o persoană de sex feminin în vârstă de 66 de ani, din aceeaÈ™i localitate ce se afla în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma accidentului a rezultat rănirea  uÈ™oară  a  pietonului.

La mai puÈ›in de 40 de minute, un alt eveniment rutier a fost sesizat pe acelaÈ™i bulevard unde un conducător auto, în vârstă de 54 de ani, ajuns la  intersecÈ›ia cu strada Mihai Eminescu  a acroÈ™at o persoană de sex feminin în vârstă de 51,  din Drobeta Turnu Severin, care se afla în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma accidentului a rezultat rănirea  uÈ™oară  a pietonului.

Cel de-al treilea eveniment a avut loc la doar câteva minute, unde un alt pieton a fost acroÈ™at de către un conducător auto.